Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Nederland door EPD lager op mondiale ICT-ranglijst

Annelies Vermeulen
Nederland zakt verder weg op de mondiale ICT-ranglijst. Dat blijkt uit de Global Information Technology Report 2011 van het World Economic Forum. Nederland scoort dit jaar een elfde positie, tegen een negende plek in 2010 en de zesde plaats in 2009.
Nederland door EPD lager op mondiale ICT-ranglijst

Nederland blijft achter in het gebruik en toepassing van ICT, met name bij overheidsorganisaties.

ICT-Office, de brancheorganisatie voor de Nederlandse ICT- en telecomsector, vindt dat Nederland moet streven naar een top-5-positie. Het afblazen van projecten, zoals het EPD, heeft Nederland geen goed gedaan, aldus ICT-Office. Nederland scoort wel hoog met het aantal breedbandaanslutingen, de softwaresector en de infrastructuur voor snel breedband internet. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

Meer dan helft EPD-uitgaven ging naar Nictiz

CBP: Nictiz kan niet verantwoordelijk zijn voor EPD

Patiënten en professionals werken aan EPD-wiki

1 REACTIE

  1. Het zal mij wordt wezen op welek plaats we op een ranglijst staan het gaat om een goed bruikbaar en veilig EPD misschien duurt dit wat langer dan gepland dankzij de eerste kamer en andere bobo’s die zich niets van de praktijkbehoeftes aantrekken

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.