Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Nelleke Vogel nieuwe voorzitter Zonnehuisgroep Amstelland

Mark van Dorresteijn
Nelleke Vogel wordt per 1 juni de nieuwe voorzitter van de raad van bestuur van Zonnehuisgroep Amstelland. Zij vervangt Marjan Sprecher die na 13 jaar de organisatie verlaat.
Nelleke Vogel
Nelleke Vogel

Vogel heeft de afgelopen 9 jaar Atlant Zorggroep  in Apeldoorn geleid. In februari heeft deze organisatie als één van de vijf eerste ouderenzorgorganisaties in Nederland het predicaat Topcare gekregen voor de verzorging en behandeling van mensen met Korsakov en de ziekte van Huntington. Vogel ziet de overstap als ‘een mooie kans  om de expertises van Zonnehuisgroep Amstelland verder uit te bouwen in de keten en samen met partijen de zorg in de regio verder te verbeteren. Zonnehuisgroep Amstelland is een prachtige organisatie die veel mogelijkheden hiertoe biedt.’

Sprecher

Sprecher verlaat de organisatie om ‘een nieuwe fase van haar leven in te gaan’. De organisatie heeft zich onder haar leiding verdubbeld in omvang en expertise opgebouwd op onder meer dementie, revalidatie en palliatieve zorg. Ook zijn vier nieuwbouwlocaties in Amstelveen gerealiseerd.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.