Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Nicoly Vermeulen benoemd in toezicht OLVG

Mark van Dorresteijn
Nicoly Vermeulen is per 7 november benoemd tot lid van de raad van toezicht van het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis (OLVG) in Amsterdam.
Nicoly Vermeulen benoemd in toezicht OLVG

Vermeulen is als lid van de raad van bestuur bij de Sociale Verzekeringsbank verantwoordelijk voor de portefeuilles dienstverlening en IT. Tot 2010 werkte ze in diverse managementfuncties bij de ING, vooral op het gebied van Operations, IT en Finance. In haar laatste functie daar als General Manager ING Wholesale heeft ze de zakelijke kredietverleningsketen geoptimaliseerd voor wat betreft de dienstverleningsprocessen, riskmanagement, IT en beheer.

Toezichtsfuncties

Zij heeft tevens zitting in de raden van toezicht van woningcorporatie Eigen Haard, van het centrum voor infectieziekten Izore en van de Dokterswacht in Friesland. Zij is maakt tevens deel uit van de raden van toezicht van woningcooperatie Eigen Haard, van de Regionale Ontwikkelingsmaatschappij Noorzeekanaalgebied, en van het centrum voor infectieziekten Izore en de Dokterswacht in Friesland. (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn | Twitter)

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.