Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Nieuwe baas ONVZ Zorgverzekeraar

Jean-Paul van Haarlem volgt Erno Kleijnenberg met ingang van 1 oktober 2015 op als bestuursvoorzitter van ONVZ Zorgverzekeraar. Van Haarlem (50) werkt sinds 1999 bij ONVZ Zorgverzekeraar en maakt sinds 2005 deel uit van de raad van bestuur. Kleijnenberg is tien jaar bestuursvoorzitter en gaat met pensioen. De werving van een nieuw lid van de raad van bestuur loopt.
Nieuwe baas ONVZ Zorgverzekeraar

‘Ik ben in 2005, vlak voor de invoering van de Zorgverzekeringswet, aangetreden’, zegt Kleijnenberg. ‘In het nieuwe stelsel hebben we met veel enthousiaste en betrokken collega’s ONVZ kunnen transformeren naar een onderscheidende, klantgerichte zorgverzekeraar met een solide financiële positie. Hier ben ik zeer trots op en ik beschouw het als een voorrecht dat ik in de afgelopen tien jaar leiding aan ONVZ heb mogen geven. Ik laat deze prachtige organisatie straks met een gerust hart achter. In de afgelopen jaren heb ik zeer intensief met Jean-Paul samengewerkt en ik heb er alle vertrouwen in dat ONVZ bij hem in goede handen is.’

Continuïteit

Met de benoeming van Jean-Paul van Haarlem als bestuursvoorzitter is de continuïteit van ONVZ Zorgverzekeraar gewaarborgd. Hij heeft jarenlange ervaring in de zorgbranche en is als bestuurder nauw betrokken geweest bij de ontwikkeling van ONVZ Zorgverzekeraar in de afgelopen jaren.

Personalia

Het bestuur en toezicht in de zorg wisselt regelmatig. Bestuurders vinden een nieuwe uitdaging of worden ontslagen. In het dossier personalia volgt Zorgvisie alle wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht van zorginstellingen en gerelateerde organisaties.Daarnaast in het dossier personalia ook meldingen van prijzen, belangrijke prestaties en koninklijke onderscheidingen.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.