Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Nieuwe bestuurder bij Vivent

Carla Lasonder treedt per 1 november aan als nieuwe bestuurder bij Vivent. Zij is 47 jaar oud en momenteel nog werkzaam bij RIBW Brabant als voorzitter van de raad van bestuur.
bestuur400.jpg

Voordat Lasonder in 2009 bij het RIBW begon, werkte zij binnen diverse andere zorgorganisaties in het vakgebied van de psychiatrie. De raad van toezicht schrijft: ‘Ze zal het vernieuwingsproces gericht op ‘de bedoeling’ dat Vivent al eerder heeft ingezet voortzetten. Vanuit de gedachte ‘Nu is van u’ blijft Lasonder met Vivent werken aan waardige zorg waarbij onze zorgprofessionals samen met de cliënt het beste uit de dag halen.

Fleischeuer
Inge Fleischeuer gaat elders een nieuwe uitdaging aan. Aangezien zij per 1 september aanstaande vertrekt bij Vivent, zal het managementteam van Vivent tot 1 november een deel van de bestuurlijke taken op zich nemen in samenspraak met de raad van toezicht.

Dossier Personalia
Het bestuur en toezicht in de zorg wisselt regelmatig. Bestuurders vinden een nieuwe uitdaging of worden ontslagen. In het dossier personalia volgt Zorgvisie alle wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht van zorginstellingen en gerelateerde organisaties. Daarnaast in het dossier personalia ook meldingen van prijzen, belangrijke prestaties en koninklijke onderscheidingen.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.