Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Nieuwe bestuurder Bravis

Bianka Mennema-Vastenhout wordt bestuurslid van het Bravis ziekenhuis. Zij wordt werkzaam naast bestuursvoorzitter Hans Ensing en zal starten per 1 juli 2017. Zij volgt Janneke van Vliet op die, zoals eerder bekend is gemaakt, in de zomer van 2017 met pensioen zal gaan.
boardroomfotlia400.jpg

Mevrouw Mennema is momenteel nog werkzaam als longarts in het Havenziekenhuis te Rotterdam. Zij heeft de keuze gemaakt om het artsenberoep te verlaten om over te stappen naar een volledige bestuursfunctie. De raad van toezicht schrijft: ‘Mennema heeft al ruime bestuurlijke ervaring opgedaan, eerst als lid en vervolgens als voorzitter van het stafbestuur van het Havenziekenhuis. Mevrouw Mennema ziet uit naar deze nieuwe stap in haar carrière. Wij zijn verheugd met haar komst en wensen haar veel succes toe in haar nieuwe functie.’

Dossier Personalia
Het bestuur en toezicht in de zorg wisselt regelmatig. Bestuurders vinden een nieuwe uitdaging of worden ontslagen. In het dossier personalia volgt Zorgvisie alle wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht van zorginstellingen en gerelateerde organisaties. Daarnaast in het dossier personalia ook meldingen van prijzen, belangrijke prestaties en koninklijke onderscheidingen.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.