Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Nieuwe bestuurder Rijndam Revalidatie

Bertjo Renzenbrink start op 1 juni als bestuurder van Rijndam Revalidatie. Samen met Guido van den Bogaert vormt hij vanaf die datum de raad van bestuur.
Renzenbrink-lid-raad-van-bestuur-Rijndam.jpeg

Renzenbrink volgt Michael Bergen op, die met pensioen gaat. Momenteel is Renzenbrink (1964) revalidatiearts en medisch directeur van het Revalidatiecentrum van de Sint Maartenskliniek in Nijmegen. Daarvoor is hij als revalidatiearts en opleider 14 jaar werkzaam geweest in Revalidatiecentrum Roessingh te Enschede. Hij is opgeleid in De Hoogstraat Revalidatie te Utrecht. De raad van toezicht is verheugd over de komst van Renzenbrink. ‘Wij zijn ervan overtuigd dat Renzenbrink een waardige opvolger is van Bergen’, aldus voorzitter Boele Staal.

Dossier Personalia
Het bestuur en toezicht in de zorg wisselt regelmatig. Bestuurders vinden een nieuwe uitdaging of worden ontslagen. In het dossier personalia volgt Zorgvisie alle wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht van zorginstellingen en gerelateerde organisaties. Daarnaast in het dossier personalia ook meldingen van prijzen, belangrijke prestaties en koninklijke onderscheidingen.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.