Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Nieuwe leden raad van toezicht Woonzorggroep Samen

De raad van toezicht van Woonzorggroep Samen heeft twee nieuwe leden; Peter Leegwater en Ronald Bleeker.
Nieuwe leden raad van toezicht Woonzorggroep Samen

Leegwater is de beoogde nieuwe voorzitter van de raad van toezicht. Naar verwachting wordt hij begin 2013, als de zittingstermijn van de huidige voorzitter afloopt, tot voorzitter gekozen. Hij volgt dan H.F. Hoogervorst op, die per 1 januari 2013 zal aftreden. Begin 2013 treedt tevens de heer De Weger af. Bleeker is daarom benoemd tot lid van de raad van toezicht.

CV

Leegwater (62) was tot 1 januari burgemeester van de gemeente Wieringermeer. Op 1 januari 2012 ging de gemeente op in de nieuwe gemeente Hollands Kroon. Van zowel 1991 tot 1998 als van 2002 tot 2006 was de heer Leegwater wethouder/loco-burgemeester van de gemeente Schermer waar hij onder andere Ruimtelijke Ordening, Volkshuisvesting en Economische Zaken in zijn portefeuille had. Bleeker (45) is sinds 1 oktober 2004 werkzaam als directievoorzitter bij Rabobank Noord-Holland-Noord l. Daarvoor was Bleeker als directeur Corporate Clients bij de Rabobank Nederland verantwoordelijk voor Noord-Holland. (Zorgvisie – Wouter van den Elsen / Twitter / Beeld ©Stock xchng)

Lees meer:

Van Veen bestuurder bij Vitalis Woonzorggroep

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.