Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Nieuwe raad van bestuur voor Sovak

Redacteur Zorgvisie
Gehandicaptenzorgorganisatie Sovak heeft Jan van den Bosch benoemd tot voorzitter van de raad van bestuur. Daarnaast is Ad van de Laar aangesteld als lid van de raad van bestuur.
Sovak400.jpg
Sovak.

Van den Bosch was tot 1 juli dit jaar directeur intensieve zorg bij Vitalis WoonZorg Groep en werkte daarvoor onder meer als bestuurder bij Tragel Zorg en ZorgBreed. Hij volgt Heleen Griffioen op als bestuurder bij Sovak, zij vertrekt om aan de slag te gaan bij Koninklijke Visio.

Nieuwe raad van bestuur
Vanaf 1 oktober krijgt Van den Bosch ondersteuning van Ad van de Laar. Hij wordt lid van de raad van bestuur, een nieuwe functie voor Sovak. Van de Laar werkt nu nog als directeur/manager Facilitair & Vastgoed bij het Tilburgse Elisabeth-TweeStedenziekenhuis.

Dossier personalia
Het bestuur en toezicht in de zorg wisselt regelmatig. Bestuurders vinden een nieuwe uitdaging of worden ontslagen. In het dossier personalia volgt Zorgvisie alle wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht van zorginstellingen en gerelateerde organisaties. Lees meer.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.