Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Nieuw bestuur Zorggroep Sint Maarten

De raad van toezicht van Zorggroep Sint Maarten benoemt Anneke Bouwmeester (voorzitter), Patricia Bangma en Frits Nicolai als nieuwe leden van de raad van bestuur van Zorggroep Sint Maarten. Zij volgen per 1 mei 2017 Guido van den Boorn op, die als interim bestuurder de Zorggroep gaat verlaten.
bestuur400.jpg

De nieuwe raad van bestuur zal als team invulling geven aan de nieuwe topstructuur en koers die Guido van den Boorn het afgelopen jaar in opdracht van de raad van toezicht en in nauwe samenspraak met de diverse gremia binnen de organisatie heeft ontwikkeld. 

Diversiteit
De drie bestuursleden delen een brede ervaring in de zorg. Door de diversiteit in talent, persoonlijkheid én hun gedegen ervaring op bestuurlijk niveau vormen ze daarbij volgens de raad van toezicht het ideale team om samen met medewerkers en management van de nieuwe koers Deel je leven 2.0 een succes te maken.   

Dossier Personalia
Het bestuur en toezicht in de zorg wisselt regelmatig. Bestuurders vinden een nieuwe uitdaging of worden ontslagen. In het dossier personalia volgt Zorgvisie alle wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht van zorginstellingen en gerelateerde organisaties. Daarnaast in het dossier personalia ook meldingen van prijzen, belangrijke prestaties en koninklijke onderscheidingen.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.