Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Nieuwe toezichthouder Van Neynsel

Carina van Aartsen is redacteur bij Zorgvisie, Skipr en Qruxx. Ze schrijft over alle sectoren van de zorg, maar vooral over de ouderenzorg en eerste lijn. Omdat daar nu de grootste uitdagingen liggen: voor de zorg zelf maar ook voor de samenleving. Als aandachtsgebieden heeft zij de thema´s: governance, zorgverzekeraars en financiën.
Julliëtte van Eerd is het nieuwe lid van de raad van toezicht van ouderenzorgorganisatie Van Neynsel in ʾs-Hertogenbosch.
Nieuwe toezichthouder Van Neynsel

Van Eerd neemt de plaats in van Margo Weerts, die acht jaar toezichthouder is geweest.

Cliëntenraad

Van Eerd zit in de raad van toezicht op voordracht van de Centrale Cliëntenraad van Van Neynsel. Haar speerpunt is de verbetering van zorg voor cliënten en hun naasten, specifiek met betrekking tot kwaliteit, veiligheid en welzijn.

GGz Breburg

Van Eerd is momenteel werkzaam als directeur bedrijfsvoering volwassenen bij GGz Breburg. Daarnaast is zij toezichthouder bij Epilepsiecentrum Kempenhaeghe en bestuurslid en penningmeester van de Vereniging Managers Patiëntenzorg (VMP).

Personalia

Hier vindt u de laatste wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht in zorginstellingen.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.