Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Nieuwe toezichthouders Zorgcombinatie Nieuwe Maas

Anneke Sanderse-van der Weide en Marc Bindels treden toe tot de raad van toezicht van Zorgcombinatie Nieuwe Maas.
Nieuwe toezichthouders Zorgcombinatie Nieuwe Maas

Sanderse-van der Weide is per 1 januari 2012 toegetreden. Zij is directeur van het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam. Bindels treedt per 1 februari aanstaande toe en is momenteel voorzitter raad van bestuur bij S&L Zorg in Roosendaal. Dit is een organisatie die begeleiding en zorg biedt aan mensen met een verstandelijke beperking.

Afscheid

Zorgcombinatie Nieuwe Maas schrijft in haar persverklaring: “We nemen afscheid van de heren De Bot, voorzitter en lid van de vertrouwenscommissie, en Van der Zande, lid van de audit commissie. Beiden hebben zich acht jaar lang met energie, deskundigheid en toewijding ingezet als lid van de raad van toezicht. Vice-voorzitter mevrouw Deckers is per 1 januari 2012 voorzitter geworden.”

Verpleging en verzorging

Zorgcombinatie Nieuwe Maas is de integrale aanbieder van verzorging, verpleging, behandeling en dienstverlening in Vlaardingen en omstreken. (Zorgvisie – Wouter van den Elsen / Twitter / Beeld ©Stock xchng)

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.