Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Nieuwe Zorgvisie website

Achter de schermen zijn we er al een tijd mee bezig. En nu is het zover. Zorgvisie.nl is vernieuwd. Nog steeds met de oude vertrouwde artikelen, nieuws, blogs en thema’s. Maar allemaal net wat frisser, gemakkelijker leesbaar en met een verbeterde zoekfunctie. Op onze nieuwe site kunt u nu ook terecht voor onze congressen en de Zorgvisie Academy.
Zorgvisie Is Vernieuwd Cover Photo660

Het nieuwe Zorgvisie.nl biedt veel voordelen voor u als abonnee. Zo heeft u als Zorgvisie Compact abonnee onbeperkt toegang tot alle informatie op onze website, waaronder de premium artikelen herkenbaar aan het premiumlabel “P”.  Artikelen uit het magazine zijn toegankelijk voor onze Professional abonnees .

De artikelen uit het Zorgvisie magazine, vindt u onder het tabblad “magazine” in de topnavigatie op de home pagina.

De eerste keer opnieuw inloggen

De eerste keer dat u op het vernieuwde Zorgvisie.nl komt zal u even opnieuw in moeten loggen. Uw Zorgvisie account (of Mijn BSL account) waarmee u nu al inlogt op onze websites is niet veranderd. Weet u uw wachtwoord niet meer? Maak in dat geval gebruik van de “wachtwoord vergeten” optie op het inlogscherm.

Lukt het alsnog niet om in te loggen? Dan staat de klantenservice voor u klaar om te helpen. Neem contact op via 030-638 3736 (ma – vrij 08.30-17.00).

We hopen dat u net zo enthousiast bent over het vernieuwde Zorgvisie.nl als wij zijn!

Met hartelijke groet,

Het Zorgvisie team

  1. Op Zorgvisie.nl/faq vindt u veelgestelde vragen over onze nieuwe website.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.