Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Norbert Groenewegen wordt directeur FNT

Marit van Os
Norbert Groenewegen is per 1 mei benoemd tot directeur van de Federatie van Nederlandse Trombosediensten (FNT). Hij vertrekt bij de vereniging Samenwerkende Topklinische opleidingsZiekenhuizen (STZ) waar hij bijna tien jaar aan verbonden was.
Norbert Groenewegen wordt directeur FNT
Foto: STZ

Groenewegen was de eerste fulltime directeur van de STZ en heeft in zijn periode met achtereenvolgende besturen vele zaken gerealiseerd. Allereerst het visitatiesysteem, de positie van de leerhuizen en de inventarisatie van expertisecentra. Tevens leverde hij een stevige bijdrage aan het inzichtelijk maken van de opleidingskosten en de professionalisering van het onderzoek. Norbert stond garant voor de geoliede en druk bezochte lustrumbijeenkomsten in 2006 en 2011, de uitbouw van het bureau en de aansturing van diverse netwerken. De afgelopen tien jaar is de STZ uitgegroeid tot een vereniging met 28 topklinische opleidingsziekenhuizen.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.