Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

‘Martin van Rijn naar Reinier Haga Groep’

Staatssecretaris Van Rijn wordt volgens dagblad NRC bestuursvoorzitter van het Haagse fusieziekenhuis Reinier Haga Groep.
st-rijn.jpeg

De vermeende bestuurwissel meldt de krant op basis van diverse ingewijden. Bewindspersonen van het huidige kabinet kunnen pas een nieuwe baan accepteren als een nieuw kabinet aantreedt, Daarom zou het arbeidscontract formeel nog niet getekend zijn. Het ziekenhuis ontkent formeel een overeenkomst. Van Rijn heeft echter naar verluidt als kandidaat al diverse gesprekken gevoerd bij Reinier Haga. Sollicitatiegesprekken van bewindspersonen dien vooraf ter goedkeuring bij de minister-president worden gemeld. Een woordvoerder van de staatssecretaris zegt desgevraagd dat er “vanuit meerdere kanten” belangstelling wordt getoond in Van Rijn. ‘Over specifieke gevallen doet de staatssecretaris geen mededelingen. De staatssecretaris maakt geen afspraken voordat zijn huidige klus geklaard is.’

Dossier Personalia
Het bestuur en toezicht in de zorg wisselt regelmatig. Bestuurders vinden een nieuwe uitdaging of worden ontslagen. In het dossier personalia volgt Zorgvisie alle wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht van zorginstellingen en gerelateerde organisaties. Daarnaast in het dossier personalia ook meldingen van prijzen, belangrijke prestaties en koninklijke onderscheidingen.

1 REACTIE

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.