Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

NVZ mag zich in parkeertwist Sint Antonius mengen

De NVZ vereniging van ziekenhuizen mag zich voegen in de bodemprocedure, die door parkeergarage-exploitant P1 tegen het Sint Antonius Ziekenhuis is aangespannen. Dat meldt vakblad Zorgmarkt op zijn website. De rechter heeft begin augustus bepaald dat de NVZ het Antonius Ziekenhuis steun mag verlenen in een juridische twist over het Europees aanbesteden van de bouw van een parkeergarage.
NVZ mag zich in parkeertwist Sint Antonius mengen

P1 zegt dat het Sint Antonius Ziekenhuis ten onrechte heeft nagelaten de bouw en exploitatie van de nieuwe parkeervoorziening van het ziekenhuis Europees aan te besteden. In de komende procedure zal de NVZ opnieuw bepleiten dat het Antonius Ziekenhuis als algemeen ziekenhuis geen aanbestedende dienst is.

Parkeergarage

De rechtszaak loopt al sinds 2007 en is onstaan nadat het ziekenhuis besloot om met Q-Park in zee te gaan voor de bouw van een parkeergarage bij de locatie, in plaats van met P1. (Zorgvisie – Wouter van den Elsen / Twitter)

Lees meer:

JBZ leent zes miljoen voor parkeergarage

VUmc zet studenten in tegen parkeerchaos

Medisch specialisten raken parkeerplaats kwijt

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

1 REACTIE

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.