Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Ondernemingsraad van azM eist rectificatie

De Ondernemingsraad van het academisch ziekenhuis Maastricht (azM) eist een rectificatie van Dagblad De Limburger. In een krantenbericht is volgens de OR ten onrechte gemeld dat de OR reorganisatieplannen van het bestuur naar de prullenbak heeft verwezen.
Ondernemingsraad van azM eist rectificatie

Op de site van het azM laat de raad van bestuur van het ziekenhuis weten dat het artikel ‘OR: AZM snijdt wél in primaire zorg’ van zaterdag 29 januari niet klopt. De ondernemingsraad zou volgens het bestuur reorganisatieplannen nog niet officieel hebben verworpen, terwijl de krant dit wel schrijft. Het bestuur schrijft op de eigen site: “De OR heeft het beleidsvoornemen over de organisatiewijzigingsplannen zeer zorgvuldig behandeld en is tot een weloverwogen advies aan de raad van bestuur gekomen. Terwijl uw artikel in de krant verschijnt, moet dit advies nog met de raad van bestuur besproken worden.” (Zorgvisie – Wouter van den Elsen / Twitter)

Lees meer:

AZM overschrijdt uitgaven aan ICT met 65 miljoen

AzM bereidt ook steunaanvraag voor

AzM probeert gedwongen ontslagen te voorkomen

AzM wil af van 260 medewerkers

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.