Ontslagen thuishulpen massaal naar Helpling.nl

Helpling.nl is een spiksplinternieuw bemiddelingsplatform voor schoonmaakhulpen en particulieren. Volgens managing director Floyd Sijmons is de Wmo een interessante groeimarkt voor zijn bedrijf. ‘Veertig procent van onze hulpen heeft een thuiszorgachtergrond’.
Ontslagen thuishulpen massaal naar Helpling.nl
Foto: ANP - Roos Koole

Het idee achter Helpling.nl is in principe eenvoudig. Op een online platform bieden mensen zich aan die een aantal uur in de week willen bijverdienen met schoonmaken. Ze kunnen op de site aangeven hoeveel uur ze beschikbaar zijn. Dankzij een applicatie van Google-maps kunnen ze ook nauwkeurig afbakenen in welk gebied ze willen werken. Aan de andere kant kunnen klanten die een schoonmaker willen inhuren op Helpling.nl precies zien wie zich in hun buurt aanbiedt. De initiële match gebeurt op basis van de beschikbaarheid van de schoonmaker in de buurt en de tijd die de klant aangeeft. Dan wordt de

5
115

Wilt u dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement. Al voor de prijs van 1 kop koffie per week (2,50 euro) kunt u onze premiumartikelen lezen.

Bent u al abonnee? Log dan in en lees verder.