Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Oosting en Koolstra in toezicht Diakonessenhuis

Mark van Dorresteijn
Marten Oosting en Bart Koolstra zijn per 1 augustus 2013 toegetreden tot de raad van toezicht van het Diakonessenhuis. Oosting is benoemd als voorzitter. Koolstra krijgt de portefeuille financiën.
Oosting en Koolstra in toezicht Diakonessenhuis
Foto: ANP - Robert VOs

Oosting (foto) is op 1 maart 2012 als lid toegetreden tot de raad van toezicht van het Diakonessenhuis. Oosting is oud-lid van de Raad van State en was daarvoor de Nationale Ombudsman. Hij volgt Jan Veldhuis op die vanwege het beëindigen van zijn tweede en laatste statutaire termijn afscheid neemt.

Koolstra

Koolstra is benoemd tot lid van de raad van toezicht, met de portefeuille financiën. Hij was tot medio 2013 als partner verbonden aan Price Waterhouse Coopers. Daarvoor was hij werkzaam als senior manager bij Price Waterhouse Coopers en Ernst & Young onder meer op het  terrein van informatietechnologie. Hij volgt Marcel Niggebrugge op die eveneens vanwege het beëindigen van zijn tweede en laatste statutaire termijn afscheid neemt.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.