Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Oostwerk wint grote opdracht Ziekenhuisgroep Twente

Mario Gibbels
Oostwerk administratief bedrijf, onderdeel van de ROZ Groep, heeft een grote opdracht binnengehaald van de Ziekenhuisgroep Twente (ZGT), meldt de website van Gemeente Hengelo.
Oostwerk wint grote opdracht Ziekenhuisgroep Twente

Oostwerk gaat meehelpen bij het digitaliseren van de patiëntendossiers van ZGT in Hengelo en Almelo. Zij zijn verantwoordelijk voor de loon- en administratieve handelingen.

Afstand tot de arbeidsmarkt
Het digitaliseren gebeurt door de medewerkers van ZGT die daarbij worden geholpen door deelnemers van Oostwerk. Het Stadsservicebedrijf is verantwoordelijk voor de contacten tussen Oostwerk en het ZGT. Het Stadsservicebedrijf helpt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan een stageplek of tijdelijke baan.


Vijf jaar

De opdracht beslaat een periode van vijf jaar. Gedurende die periode worden patiëntendossiers van de ZGT gedigitaliseerd. Hoeveel deelnemers daar concreet mee bezig zullen zijn, is nog moeilijk te zeggen. ‘Het is een soort duiventilconstructie met zowel betaalde werkplekken als leerwerkplekken’, aldus Yvon Wille van het Stadsservicebedrijf Hengelo.

Bron: Gemeente Hengelo

ICTzorg Magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.