OR hindert fusie DBC Onderhoud en NZa

De bestuurlijke fusie per 1 januari 2015 is niet doorgegaan.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
OR hindert fusie DBC Onderhoud en NZa

Fusie

Oorspronkelijk was het de bedoeling om DBC Onderhoud tijdelijk als zelfstandig rechtsorgaan te laten functioneren binnen de NZa, alvorens daar volledig in op te gaan. De directeur van DBC Onderhoud moest daartoe zijn functie al op 1 januari afstaan aan de huidige bestuursvoorzitter van de NZa. De OR van DBC Onderhoud ziet daar het nut niet van in. Bovendien stelt de OR onvoldoende zicht te hebben op een goede overdracht van de werknemers en hun arbeidsvoorwaarden. Naar verwachting is de ingangsdatum van de fusie en de installatie van een nieuw bestuur op1 mei 2015. De voorzitter van de OR

3
58

Wilt u dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een proefmaand af en lees al onze premium artikelen.

Bent u al abonnee? Log dan in en lees verder.

3 REACTIES

  1. Lees alle reacties
  2. eens te meer laat dit bericht zien, hoe onzalig de ingeslagen weg kan uitpakken. de NZa is ooit opgericht als uitvoerder van het overheidsbeleid, maar lijkt nu door onze politici als tegenstander te worden ervaren. de Kamer doet er beter aan een meer actieve rol naar de overheid terug te halen.
    en terwijl de NZa nog herstellende is van de Gottlieb-crisis, krijgt zij het wankele DBCstelsel onder haar hoede. timing is alles!

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.