Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Otwin van Dijk voorgedragen als burgemeester Oude IJsselstreek

De gemeenteraad van Oude IJsselstreek beveelt de minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties aan om PvdA-Kamerlid Otwin van Dijk voor te dragen als nieuwe burgemeester van Oude IJsselstreek. Dat is de uitkomst van de raadsvergadering van 19 mei 2016.
PvdA

Otwin van Dijk is bekend in de zorgwereld als lid van de VWS-commissie in Tweede Kamer. De PvdA’er was daarvoor wethouder in de gemeente Doetinchem.

In een verklaring gaf de voorzitter van de vertrouwenscommissie, Gulden Siner, aan dat de vertrouwenscommissie Otwin van Dijk heeft ervaren als een energiek persoon, een gevoelsmens en een krachtige bestuurder. ‘We zochten een ijzersterke burgemeester, een verbinder een moderne ambassadeur en een netwerker. Otwin van Dijk is op alle punten zeer geschikt. Hij is een sympathieke man en een aanwinst voor onze gemeente en de regio.’

Dossier Personalia
Het bestuur en toezicht in de zorg wisselt regelmatig. Bestuurders vinden een nieuwe uitdaging of worden ontslagen. In het dossier personalia volgt Zorgvisie alle wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht van zorginstellingen en gerelateerde organisaties. Daarnaast in het dossier personalia ook meldingen van prijzen, belangrijke prestaties en koninklijke onderscheidingen

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.