Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties2

Overheid houdt toezicht op MC Zuiderzee

Mark van Dorresteijn
De gemeente Lelystad, de provincie Flevoland en het Rijk houden voorlopig nog toezicht op het ziekenhuis MC Zuiderzee in Lelystad. Dat maakte een woordvoerder van de gemeente Lelystad gisteren bekend.
Overheid houdt toezicht op MC Zuiderzee

Het voormalige IJsselmeerziekenhuis stond een jaar geleden aan de rand van een faillissement, maar werd mede door overheidssteun gered. Gedurende de komende periode wordt een vinger aan de pols gehouden. Per kwartaal wordt met het ziekenhuis overlegd hoe de financiële stand van zaken is en hoe het met de continuïteit in de zorg is gesteld.

Eerder al werd een speciale overheidscommissaris benoemd als lid van de raad van toezicht. Zorgondernemer Loek Winter nam begin 2009 de noodlijdende ziekenhuizen over. Volgens de gemeente is momenteel sprake van een goed basisziekenhuis. (ANP)

Lees ook:

MC Zuiderzee stuurt medisch team naar Haïti

MC Zuiderzee opent nieuwe operatiekamers

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

2 REACTIES

  1. Lees alle reacties
  2. Als ik de Media volg , lees/hoor ik positieve reacties op het functioneren van Zorgondernemer Loek de Winter. Het blijkt dat het ook ” Anders ” kan in de ZorgWereld. Ik wens Loek de Winter Veel succes toe de komende jaren.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.