Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Patrick Vink nieuwe interim-bestuurder Tjongerschans

Mark van Dorresteijn
Patrick Vink is per 1 juni voor een jaar benoemd tot interim-bestuurder van Ziekenhuis Tjongerschans.
Patrick Vink
Foto: Twitter - Patrick Vink

Met het vertrek van Wander Blaauw, bestuursvoorzitter van Zorgpartners Friesland en interim-directievoorzitter van Tjongerschans, moest worden voorzien in een nieuwe bestuurder voor Tjongerschans. Met de benoeming van Vink, momenteel sectormanager snijdende vakken in Tjongerschans, heeft het toezicht gekozen voor een interne invulling van de vacante bestuurderspositie. Benoeming van een permanente bestuurder voor Tjongerschans neemt het toezicht ter hand na het afronden van enkele concernbrede trajecten binnen Zorgpartners Friesland.

Patrick Vink

Vink is sinds 2008 werkzaam in Tjongerschans. Hij participeert naast zijn sectormanagerschap in- en extern namens Tjongerschans reeds in diverse ziekenhuisbrede en organisatie-overkoepelende trajecten. Vink heeft Technische Bedrijfskunde aan de universiteit van Eindhoven gestudeerd en heeft voor zijn komst naar Tjongerschans in verschillende functies voor het Medisch Centrum Leeuwarden (MCL) gewerkt, waar hij tevens deel uitmaakte van het Managementteam.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.