Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Paul de la Chambre bestuurder NVDZ

Paul de la Chambre, bestuursvoorzitter van de 's Heeren loo Zorggroep, is lid geworden van het bestuur van de Nederlandse Vereniging voor bestuurder in de Zorg (NVZD). Zijn benoeming is onlangs op de algemene ledenvergadering bekrachtigd.
Paul de la Chambre bestuurder NVDZ

Naast bestuurder bij ’s Heeren Loo is La Chambre vice voorzitter bij de Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland. Hij legt zich binnen het bestuur van de NVZD vooral toe op de portefeuille HRM. Hij is benoemd voor een periode van 3 jaar met de mogelijkheid om de zittingstermijn met nog eens drie jaar te verlengen.De NVDZ telt ruim 800 leden. Dat is circa tweederde van de bestuurders die momenteel in de zorg werken.

1 REACTIE

  1. Als bestuurder is het fijn om vertegenwoordigd te worden door iemand die vindt dat hij veel meer zou moeten verdienen dan de Balkenendenorm en dat ook doet. Ook is het fijn dat hij er voor uitkomt dat de overige arbeidsvoorwaarden van bestuurders veel beter zouden moeten zijn dan vsn de medewerkers. En hij voegde de daad bij het woord door de baangarantie voor medewerkers te schrappen uit het sociaal plan. Wanneer je je als bestuurder met zo iemand vergelijkt dan wordt je gesterkt in je gevoel als moreel handelend mens. En dat vind ik altijd prettig. Of Paul de la Chambre ook buiten de kring van bestuurders kan bogen op veel geloofwaardigheid valt te bezien. Misschien realiseert de NVZD dat ook is het geen toeval dat dit bericht op dit moment naar buiten komt. Een moment waarop er weinig aandacht is voor de pers.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.