Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Paul Gielen wordt bestuursvoorzitter Robuust

Mark van Dorresteijn
Paul Gielen is per januari 2010 de nieuwe bestuursvoorzitter bij stichting Robuust. De nieuwe bestuursvoorzitter volgt hiermee interim-bestuurder Ron Pullen op.
Paul Gielen wordt bestuursvoorzitter Robuust

Als ondernemer in de zorg in Paul Gielen jarenlang werkzaam geweest in het arbeidsgerelateerde multidisciplinaire werkveld, waarbij hij ervaring heeft opgedaan op het gebied van integraal gezondheidsmanagement in een business-to-bussiness omgeving, zorgprogrammering, procesmanagement, veranderprocessen, kwaliteit, scholing en ondernemerschap.

Robuust

Robuust is sinds 2005, in opdracht van de zorgverzekeraars, verantwoordelijk voor de ondersteuning van de professionals in de eerstelijnsgezondheidszorg in Zuid-Nederland. Robuust is de koepelorganisatie voor de vier regionale ondersteuningsstructuren: Zee-bra, Rose-Phoenix, Fast en Beyaert. Zij hebben als doel, het bevorderen van een geïntegreerde eerstelijnszorg. Daarbij gaat het vooral om de ondersteuning bij het zorgen voor continuïteit, kwaliteit en samenwerking. (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn)

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.