Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties2

Paul Smits wordt vicevoorzitter UMC St Radboud

Mark van Dorresteijn
Paul Smits is per 1 januari 2012 benoemd tot decaan/vicevoorzitter van de raad van bestuur van het UMC St Radboud. Tegelijkertijd wordt hij benoemd tot decaan van de Faculteit der Medische Wetenschappen. Hij volgt Frans Corstens op wiens benoemingstermijn aan het einde van dit jaar afloopt.
Paul Smits wordt vicevoorzitter UMC St Radboud

Binnen de raad van bestuur wordt Paul Smits vooral belast met de portefeuille onderwijs en onderzoek.

Loopbaan

Paul Smits is internist en farmacoloog. Hij vervulde diverse bestuursfuncties binnen en buiten het UMC St Radboud en de Radboud Universiteit. Op dit moment is Smits hoofd van de afdeling Farmacologie-Toxicologie, wetenschappelijk directeur van het Onderzoeksinstituut Nijmegen Centre for Evidence Based Practice (NCEBP) van het UMC St Radboud en voorzitter van het bestuur van het Instituut voor de Waarborging van Kwaliteit en Veiligheid (IWKV), een onafhankelijk instituut binnen het UMC St Radboud. Paul Smits is tevens lid van het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen en van de Gezondheidsraad.

Raad van bestuur

Met de benoeming van Paul Smits is de vorming van de nieuwe raad van bestuur compleet. Naast Smits bestaat de raad van bestuur straks uit voorzitter Melvin Samson en de leden Cees Buren en Cathy van Beek. (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn | Twitter)

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

2 REACTIES

  1. Lees alle reacties

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.