Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Paul van Rooij in toezicht GGZ Friesland

GGZ Friesland heeft Paul van Rooij benoemd tot lid van de raad van toezicht. Daarmee heeft de Friese organisatie een kenner van de landelijke ggz-materie aan zich weten te binden. De 52-jarige Brabander was tussen 2011 en 2016 directeur van GGZ Nederland.
Paulvanrooijliggend

Van Rooij, woonachtig in Culemborg, is op dit moment directeur van de Landelijke Huisartsen Vereniging (LHV). Hij is niet de enige nieuwe naam in het rijtje toezichthouders van GGZ Friesland. Behalve zijn komst maakte de leiding vandaag ook bekend dat Elly van ’t Hof (59) lid van de raad van toezicht wordt. Zij heeft een lange staat van dienst in de financiële dienstverlening en werkte in allerlei directiefuncties bij de Rabobank, waar ze deze maand is vertrokken.
Van Rooij en Van ’t Hof maken straks deel uit van een zevenkoppige raad van toezicht. Zij vervangen Marjan Trompetter en Tanja Enninga. Voorzitter van de raad van toezicht is Ton Baas.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.