Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Paul Willems nieuwe bestuurder Amerpoort

Paul Willems wordt per 15 mei 2012 de nieuwe bestuurder van Amerpoort. Hij volgt daarmee de huidige bestuurder Ton Caspers op die deze functie dertien jaar heeft vervuld en eind maart afscheid neemt vanwege prepensioen.
Paul Willems nieuwe bestuurder Amerpoort

Paul Willems (1958) is sinds 2004 lid van de raad van bestuur van de Bascule, academisch centrum voor kinder- en jeugdpsychiatrie te Amsterdam. Daarvoor werkte hij als voorzitter van de raad van bestuur van de Argonaut, één van de rechtsvoorgangers van de Bascule.

CV

Paul Willems is orthopedagoog en heeft ruim 30 jaar ervaring in organisaties in de GGZ, waarvan de laatste 12 jaar als bestuurder. Op landelijk niveau heeft Willems een groot netwerk opgebouwd. Hij is actief in verschillende besturen. Zo is hij onder meer voorzitter van het Landelijk Platform Jeugd GGZ, secretaris Dagelijks Bestuur Landelijk Kenniscentrum Kinder- en Jeugdpsychiatrie en voorzitter van de stuurgroep Hulpmix.nl (online hulp voor allochtone jongeren).

Amerpoort

Amerpoort ondersteunt 2200 mensen met een verstandelijke beperking in de provincie Utrecht en Flevoland en in ’t Gooi. Amerpoort heeft ruim 2400 medewerkers en ruim 600 vrijwilligers.

Bascule

De Bascule is een academisch centrum voor kinder- en jeugdpsychiatrie. Vanuit diverse locaties in en rond Amsterdam wordt psychiatrische zorg verleend aan kinderen, jongeren en gezinnen. De Bascule heeft ruim 900 medewerkers. (Zorgvisie – Wouter van den Elsen / Twitter)

Lees meer:

Amerpoort en Kinderopvang Irene willen fuseren

Amerpoort vernieuwt raad van toezicht

‘Minder clieëntenwoningen bij Sherpa en Amerpoort’

Amerpoort opent specialistisch behandelcentrum

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.