Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Pauline Meurs gaat weg als voorzitter RVS

Bart Kiers schrijft zowel over cure als care. Zijn aandachtsvelden zijn de ziekenhuizen, medisch specialisten, wijkverpleging en ouderenzorg.
Pauline Meurs, voorzitter van de Raad voor Volksgezondheid en Samenleving (RVS), ziet af van een tweede termijn als voorzitter. Ze blijft aan tot er een nieuwe voorzitter is.
Hoogleraar Pauline Meurs
Foto: Fotobureau Roel Dijkstra

‘Het was een moeilijke beslissing. Ik heb met veel passie en energie met de raadsleden en het secretariaat kunnen bouwen aan de RVS. De organisatie staat en is klaar voor de volgende fase met een nieuwe werkagenda en dus ook met een nieuwe voorzitter. Ik ga me richten op mijn wetenschappelijke werk aan de Erasmus Universiteit’, verklaart Pauline Meurs op de website van de RVS.

Pauline Meurs

Pauline Meurs blijft aan tot er een nieuwe voorzitter is. Naar verwachting is dat in het voorjaar van 2019. Meurs is sinds januari 2007 hoogleraar bestuur van de gezondheidszorg aan het instituut Beleid en Management Gezondheidszorg (iBMG) van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Zij voert onderzoek uit naar besturingspraktijken in de gezondheidszorg. Meurs heeft een column in Zorgvisie Magazine.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.