Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Peter Langenbach nieuwe directeur Sport Medisch Centrum

Mark van Dorresteijn
Peter Langenbach is per 1 september 2010 aangesteld als directeur van het Sport Medisch Centrum van het Jeroen Bosch Ziekenhuis (JBZ). Hij bekleedt deze functie naast zijn huidige functie als financieel directeur.
Peter Langenbach nieuwe directeur Sport Medisch Centrum

De nieuwe directeur gaat zijn aandacht richten op de financiële kant van het sportcentrum. “Ik wil de continuïteit van het Sport Medisch Centrum JBZ zeker stellen door de financiële situatie te versterken. Daarnaast wil ik een goede samenwerking opbouwen met sportverenigingen uit de regio om voor sportstad ’s Hertogenbosch de medische begeleiding goed te organiseren. Ook wil ik samen met de collega’s van het Sport Medisch Centrum JBZ het Topsportpredikaat binnenhalen.”

Topsport

Langenbach is zelf een fanatiek fietser en geïnteresseerd in topsport. “Vanuit deze interesse ben ik enthousiast om als directeur van het Sport Medisch Centrum JBZ aan de slag te gaan,” aldus Peter Langenbach.

Sport Medisch Centrum

Het Sport Medisch Centrum JBZ (SMC JBZ) is een sportmedische instelling in de regio ’s Hertogenbosch. Het centrum is een stichting van het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Recreatieve sporters en topsporters kunnen er terecht voor sportkeuringen, sportmedische onderzoeken en behandelingen. Deze worden verricht door een multidisciplinair team van specialisten zoals orthopedisch chirurgen, sportartsen, fysiotherapeuten, bewegingswetenschappers, psychologen en diëtisten. Daarnaast verzorgt het Sport Medisch Centrum JBZ multidisciplinaire beweegprogramma’s voor specifieke doelgroepen. (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn | Twitter)

Gezocht: Zorgmanager en Talent van het jaar 2011

De inschrijving voor Zorgmanager en Talent van het jaar 2011 is weer gestart.
Meer over de procedure.

1 REACTIE

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.