Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Video: Ontmoet genomineerde Peter Langenbach

Redacteur Zorgvisie, Skipr en Qruxx.
Donderdag vindt de 20ste editie van Zorgmanager van het Jaar plaats. In aanloop naar de verkiezing stellen de genomineerden zich voor. Maak kennis met Peter Langenbach, bestuursvoorzitter van het Maasstad Ziekenhuis en bestuurder van Spijkenisse Medisch Centrum.
HIMSS19
Foto: Fotobureau Roel Dijkstra

Bij het aantreden van Peter Langenbach had het Spijkenisse Medisch Centrum te kampen met forse problemen op financieel gebied en op het gebied van kwaliteit. Spijkenisse MC stond onder verscherpt toezicht van de IGZ. Twee jaar later is op alle terreinen sprake van flinke vooruitgang en is een meerjarenvisie ontwikkeld die wordt gedragen door de organisatie.

Maak in onderstaande video persoonlijk kennis met Peter Langenbach.

Verkiezing Zorgmanager van het Jaar

Eerder deze maand hebben genomineerden Mark Van Houdenhoven, bestuursvoorzitter van de Sint Maartenskliniek, en Gertrude van den Brink, bestuursvoorzitter Middin, u rondgeleid. De verkiezing van de Zorgmanager van het Jaar vindt donderdag 19 april plaats.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.