Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

PGGM en Alzheimer Nederland werken samen

Pensioenfonds PGGM en belangenorganisatie Alzheimer Nederland hebben op dinsdag 3 september een maatschappelijk partnerschap getekend. PGGM gaat Alzheimer Nederland helpen met het ontlasten van vaak overbelastte mantelzorgers, het ruchtbaarheid geven aan dementie in het publieke domein en het betrekken van nog meer maatschappelijke partners bij de zorg voor dementie en mantelzorg.
PGGM en Alzheimer Nederland werken samen
Foto: ANP - Roos Koole

PGGM ziet gezonder ouder worden als belangrijk thema in het realiseren van een waardevolle toekomst voor haar ruim 580.000 leden. ‘De sterke groei van dementie heeft grote impact op gezonder ouder worden en daarmee het realiseren van een waardevolle toekomst. Daarom steunt PGGM de strijd tegen dementie en is zij een meerjarige samenwerking met Alzheimer Nederland aangegaan.’ Alzheimer Nederland laat weten trots te zijn om ‘PGGM te mogen rekenen tot maatschappelijk partner in het nastreven van de belangrijke en urgente agenda.’

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.