Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Piet-Hein Buiting interim-voorzitter Deventer Ziekenhuis

Mark van Dorresteijn
Piet-Hein Buiting is per 1 september benoemd tot voorzitter van de raad van bestuur ad-interim van het Deventer Ziekenhuis. Buiting volgt Tineke Hirschler op die na 6 jaar afscheid neemt van het Deventer Ziekenhuis.
Piet-Hein Buiting interim-voorzitter Deventer Ziekenhuis

De raad van toezicht besloot, in afwachting van een nieuwe bestuursvoorzitter, te zoeken naar een interim-voorzitter. Dat is Buiting geworden. De benoeming is voor maximaal een jaar.

Ervaring

Buiting werd na zijn studie geneeskunde, geschiedenis en bedrijfskunde staflid patiëntenzorg in het Academisch Ziekenhuis Utrecht en was hij onder andere medisch directeur van het Slingeland Ziekenhuis in Doetinchem, lid raad van bestuur van het Amphia Ziekenhuis in Breda-Oosterhout en voorzitter raad van bestuur van het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis in Nijmegen. Verder werkte Buiting als adviseur strategie ten behoeve van KPMG en deed hij wetenschappelijk onderzoek naar de kwaliteit van de gezondheidszorg.

1 REACTIE

  1. Van Harte met je benoeming Piet-Hein tot Voorzitter v/d RvB van het Deventer Ziekenhuis. Wij kennen elkaar uit de periode van het Amphia Ziekenhuis Breda/Oosterhout jaren 2003/2007. De Patient/Client Centraal is het belangrijkste aandachtpunt . Veel succes en misschien nog eens tot ziens in Dordrecht , het KunstRondjeDordrecht ! William D. ( Bill) Hermsen. Gepensioneerd werknemer van het Amphia Ziekenhuis Breda.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.