Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Pieter Hermsen vertrekt bij Stichting Maasduinen

Mark van Dorresteijn
Pieter Hermsen vertrekt per 1 december bij Stichting Maasduinen. Hij is zes jaar als directeur/bestuurder verbonden geweest aan de zorgorganisatie.
Pieter Hermsen vertrekt bij Stichting Maasduinen
Foto: LinkedIN

Hermsen heeft de eerste jaren samen met Wim Bruinenberg, en sinds april 2014 als enige bestuurder, leiding gegeven aan Maasduinen. Met ingang van 1 december 2015 treedt hij in dienst als bestuurder van Severinus, een organisatie voor mensen met een verstandelijke beperking, in Zuidoost Brabant.

‘Betrokken en bevlogen’

Hermsen is volgens de organisatie een zeer betrokken en bevlogen bestuurder met oog voor zowel het primaire proces als de bedrijfsmatige kant. ‘Hij heeft een belangrijke rol gehad in het uitdragen van de kernwaarden van Maasduinen (veiligheid, empathie, respect, samen en jezelf zijn) en onder zijn leiding is er de afgelopen jaren een enorme kwaliteitsslag gemaakt. Het werken met zelfsturende teams en verpleegkundig specialisten, de uitbreiding van de behandelzorg en de thuiszorg en de implementatie van belevingsgericht en progressiegericht werken zijn hiervan voorbeelden.’

Personalia

Hier vindt u de laatste wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht in zorginstellingen.
Bekijk het dossier

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.