Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Pieter van Dreumel benoemd tot bestuursvoorzitter Adelante

Mark van Dorresteijn
Pieter van Dreumel is per 1 februari 2011 benoemd tot voorzitter van de raad van bestuur van Adelante. Samen met Jean-Paul Essers zal hij de bestuurstaken van Adelante op zich nemen. Van Dreumel vervangt Anke Meijs die per 1 maart 2011 afscheid neemt.
Pieter van Dreumel benoemd tot bestuursvoorzitter Adelante

Van Dreumel heeft als portefeuilles het zorgbeleid, het integrale kwaliteitsbeleid en strategie, wetenschappelijk onderzoek, opleiding en onderwijs en de externe positionering waaronder de samenwerking met andere zorgaanbieders. De portefeuilles van de heer Essers zijn de organisatie en bedrijfsvoering, de financiën en het overleg met zorgverzekeraars en andere financiers.

Ervaring

Van Dreumel was onder andere orthopedisch chirurg, voorzitter van de medische staf en voorzitter van de raad van bestuur bij VieCuri medisch centrum in Venlo. Momenteel werkt hij als zelfstandig adviseur.

Adelante

Adelante is een zorggroep met revalidatie, audiologie & communicatie, speciaal onderwijs en arbeidsreïntegratie als kernactiviteiten. Er zijn locaties in Hoensbroek, Valkenburg a/d Geul, Heerlen, Maastricht, Venlo en Steijl. Daarnaast is Adelante actief in de poliklinieken van ziekenhuizen en in ambulante begeleiding van onder andere scholen.

Gezocht: Zorgmanager en Talent van het jaar 2011

De inschrijving voor Zorgmanager en Talent van het jaar 2011 is weer gestart.
Meer over de procedure.

1 REACTIE

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.