Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

PinkRoccade betreedt ggz-markt met CareCTRL

Mark van Dorresteijn
PinkRoccade Healthcare maakt een eerste stap naar de ggz-markt met ERP-oplossing CareCTRL. Ggz-organisatie Vincent van Gogh en PinkRoccade Healthcare tekenden op 19 mei een contract.
PinkRoccade betreedt ggz-markt met CareCTRL

CareCTRL is vooralsnog alleen bij ziekenhuizen, zoals AMC, Amphia, Rijnstate, Slingeland en VieCuri.

PinkRoccade Healthcare en Vincent van Gogh werken al samen voor het het elektronisch cliëntendossier. Sinds 2004 maakt de ggz-organisatie gebruik van het ecd PSYGIS Quarant van PinkRoccade Healthcare. ‘Doordat PSYGIS Quarant en CareCTRL met elkaar gekoppeld worden, ontstaat straks een naadloze verbinding tussen het cliëntendossier en het ERP-systeem’, stelt Huub Deterd, algemeen directeur bij PinkRoccade Healthcare. ‘Dit kan de kwaliteit van de zorgprocessen ten goede komen, waardoor ook de kwaliteit van zorg kan worden verbeterd.’

Keuze voor CareCTRL

Marten Kroese, CFO bij Vincent van Gogh: ‘Vincent van Gogh heeft op dit moment een best of breed oplossing die we graag willen moderniseren middels één ERP-oplossing. CareCTRL is een voor gedefinieerd standaard ERP-product, ingericht volgens de best practice uit de zorgmarkt. Door de invoering van CareCTRL kunnen wij de kwaliteit en efficiency van onze bedrijfsvoering nog beter borgen; wij verwachten aanzienlijk te kunnen besparen op inkoop en logistiek’. Vincent van Gogh koos voor een zogenaamd “single-vendor approach”, waardoor het technisch applicatiebeheer én het technisch infrastructuurbeheer van CareCTRL (en verschillende andere softwareproducten) gehost in de cloudoplossing van PinkRoccade, de Pink Private Cloud. Dit moet winst opleveren in het terugdringen van complexiteit, beheerlast en implementatietijd.

Live in 2015

Met de implementatie van CareCTRL gaat Vincent van Gogh gebruikmaken van de modules Finance & Control, Inkoop & Logistiek, Service & Onderhoud en Personeel & Organisatie (HR) & Payroll. Alle modules gaan live op 1 januari 2015, met uitzondering van HR en Payroll, waarvoor een aangepast tijdpad is vastgesteld.

 

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.