Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Planetree-grondlegger naar BeBright

Plantree-grondlegger Jim van den Beuken sluit per 15 mei aanstaande aan als partner bij strategie- en innovatiebureau in de zorg en het sociaal domein, BeBright. Hij gaat zich in hier onder meer bezighouden met de ontwikkeling van een nieuw Health Lab waarin diverse partijen samenwerken om innovaties te versnellen in zorg en vitaliteit door design thinking en rapid prototyping.
jimvanbeuken.jpg

Daarnaast gaat hij organisaties ondersteunen bij het realiseren van mensgerichte zorg en grensverleggende samenwerking.

Planetree Nederland
Van den Beuken, creativiteit –en innovatieconsultant, introduceerde mensgerichte zorg en was grondlegger en bestuursvoorzitter van Planetree Nederland. Hij kreeg in 2015 internationaal erkenning als visionair leider. Van den Beuken: ‘Het is noodzakelijk om grenzen te verleggen daar waar het echt telt. Ik kijk ernaar uit om samen met inspirerende collega’s, zorgprofessionals en ambitieuze samenwerkingspartners merkbaar bij te dragen op het snijvlak van gezondheid, geluk en geld.’

Innovatieve ecosystemen
Managing partner Philip Idenburg is blij met de komst van Van den Beuken. ‘Jim staat bekend om zijn innovatiekracht en verfrissende en persoonlijke benadering. Die expertise helpt BeBright om op basis van sterke diagnoses verder te bouwen aan innovatieve ecosystemen die Nederland beter maken doordat we kennis, kunde én kapitaal samen brengen.’

Dossier Personalia
Het bestuur en toezicht in de zorg wisselt regelmatig. Bestuurders vinden een nieuwe uitdaging of worden ontslagen. In het dossier personalia volgt Zorgvisie alle wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht van zorginstellingen en gerelateerde organisaties. Daarnaast in het dossier personalia ook meldingen van prijzen, belangrijke prestaties en koninklijke onderscheidingen.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.