Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Politie arresteert man in gehuurde ambulance

Mark van Dorresteijn
De politie in Gelderland-Zuid heeft donderdag 21 juli een 40-jarige man aangehouden die onrechtmatig rondreed in een gehuurde ambulance bij de Nijmeegse Vierdaagse. Volgens het Rode Kruis was de man geen gekwalificeerd ambulancepersoneelslid.
Politie arresteert man in gehuurde ambulance

Tijdens de Vierdaagse kreeg de politie meldingen over een onbekende ambulance die rond de marsen zou rijden in een ambulance. Donderdagmiddag signaleerden de agenten de betreffende ambulancen en hielden de bestuurder, gekleed als ambulanceverpleegkundige, aan. Volgens het verkeersreglement mag de man niet rondrijden in een auto die voorzien is van ‘lichtarmaturen voor blauwe zwaai-, flits- of knipperlichten’.

Proces-verbaal

De man is meegenomen naar het politiebureau en verhoord. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt. Over de motivatie van de man kan een woordvoerder van politie Gelderland-Zuid nog niets zeggen. Het is ook onduidelijk of de man de afgelopen dagen ook daadwerkelijk wandelaars heeft ‘geholpen’. (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn | Twitter)

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.