Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties2

Poll: De ggz-EPD-aanbesteding loopt uit op een mislukking

Annelies Vermeulen
De ggz-EPD-aanbesteding loopt uit op een mislukking. Dat vindt 81 procent van de bezoekers van zorgvisie.nl/ict. 19 procent van de stemmers is het oneens met de stelling.
Poll: De ggz-EPD-aanbesteding loopt uit op een mislukking

In totaal reageerden 391 bezoekers op de stelling: De ggz-EPD-aanbesteding loopt uit op een mislukking. 317 mensen zijn het eens met de stelling, 74 mensen zijn tegen. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

Poll: Zorginstellingen zijn wispelturig waardoor ict-projecten mislukken

Pollstemmers afwachtend ten aanzien van eHealthNu

Meerderheid pollstemmers wil jaarlijkse pakketvergelijking ggz-EPD’s

2 REACTIES

  1. De stelling is m.i. gegrond. Dat zoveel partijen afhaken is daarom ook niet verrassend. GGZ NL wil graag vernieuwende partijen uitnodigen om aan te bieden maar door de absurd gestelde eisen haken nieuwe spelers af. Zelfs bestaande leveranciers (al of niet met vernieuwde versies) kwamen niet door de POC-fase heen afgelopen jaar. Succes maar vooral sterkte voor de overgebleven aanbieders!

  2. Lees alle reacties
  3. Naar mijn mening is de stelling te summier om goed antwoord op te geven. Dit omdat een EPD een niet formeel omschreven entiteit is. Het maakt nogal uit of het gaat over de voordelen voor een Landelijk, regionaal of ziekenhuis epd. De grote baten zijn namelijk te behalen bij een landelijk EPD. Daarnaast zijn veel EPD’s niet volledig ingevoerd en zijn deze resultaten ook niet representatief.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.