Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Radboud Quik wordt bestuursvoorzitter van Koraal Groep

Sarah Berends
Radboud Quik begint op 1 september als bestuursvoorzitter van de Koraal Groep. Hij ruilt zijn huidige functie als bestuurder van zorgorganisatie Careyn in.
Radboud Quik wordt bestuursvoorzitter van Koraal Groep

De Koraal Groep geeft ondersteuning aan mensen met een beperking of belemmering op verstandelijk, lichamelijk of psychosociaal gebied.

Nieuwe uitdaging

‘De opgave is vergelijkbaar met die van Careyn, waarvoor de organisatie recent met het vaststellen van de nieuwe koers en het inzetten van de bijbehorende transitie belangrijke stappen gezet heeft. Ik heb er vertrouwen in dat de nieuwe raad van bestuur samen met de organisatie de ingrijpende operatie succesvol zal uitvoeren, zodat we onze cliënten de best mogelijke zorg en ondersteuning kunnen blijven bieden. Dat geeft mij na zeven jaar de rust en ruimte om een persoonlijke nieuwe uitdaging aan te gaan’, zegt Quik over zijn overstap.

Toezicht en bestuur

De raad van toezicht en de raad van bestuur beraden zich op de wijze waarop de portefeuille van de scheidende bestuurder zorgvuldig kan worden geborgd.

Careyn

Careyn is een maatschappelijke onderneming die zich inzet voor de gezondheid en het welzijn van klanten, jong en oud, gezond of kwetsbaar.

Personalia

Hier vindt u de laatste wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht in zorginstellingen.
Bekijk het dossier

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.