Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

RAM Mobile Data beste ICT-bedrijf 2015

Redacteur Zorgvisie
RAM Mobile Data is door het NBSA-instituut uitgeroepen tot beste ict-bedrijf van 2015. Het ict-dienstverleningsbedrijf, dat ook RAM Infotechnology bezit, werd door de vakjury van de Nationale Business Succes Award vooral geroemd om zijn innovatie-vermogen en ambitie.
Ram Logo Nieuw.jpg

RAM Mobile Data biedt ict-dienstverlening op het gebied van netwerkverbindingen, hosting, werkbeheer en cloud-diensten. Daarnaast richt het bedrijf zich op de zakelijke markt met een track-and-trace mobiliteitsplatform. De jury van de NBSA was vooral onder de indruk van de innovatie-vermogens, ambitie en groei van RAM Mobile Data. Ook de strategie die het bedrijf heeft gekozen, de klanttevredenheid en de positie in de markt werden door de vakjury geroemd.

Juiste koers
De Nationale Business Succes Award 2015 en de daarbij behorende cheque van 100.000 euro werden op 4 februari uitgereikt door oud-premier Jan Peter Balkenende. De bekendmaking van de winnaar was live op tv te volgen in het RTL7-programma De Succesfactor. ‘We zijn enorm verheugd over deze benoeming, mede door de lovende woorden die de vakjury over ons heeft gesproken’, zegt Joachim Kaarsgaren, algemeen directeur van RAM Mobile Data. ‘RAM heeft de afgelopen jaren hard gewerkt om de processen te optimaliseren en de kwaliteit te verhogen. We hebben de juiste koers ingezet en gaan gestaag door op dit pad.’
In 2015 werd RAM ook al uitgeroepen tot branchewinnaar in innovatie mobiliteitsoplossingen.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.