Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Zo vindt u de juiste mensen voor cliëntparticipatie

Avatar
Hester Hinloopen
Focus op kwaliteiten en talenten, houd de doelgroep goed voor ogen, gebruik sociale media, en raadpleeg behandelaren, cliënten(raden), en patiëntverenigingen. Op die manier kunnen zorginstellingen de juiste mensen vinden voor cliëntparticipatie, stelt Nictiz in een recent onderzoeksrapport.
RAPPORT

E-health-expertisecentrum Nictiz onderzocht in opdracht

Premium

Wilt u dit rapport lezen?

Onze rapportendatabank is alleen beschikbaar voor Zorgvisie compleet-abonnees. Met een Zorgvisie compact (online) of een proefabonnement is de databank niet beschikbaar. Bij uw compleet abonnement krijgt u:


  • Toegang tot alle artikelen
  • Elke maand een Zorgvisie of Zorgvisie tech magazine
  • Toegang tot de 100+ rapporten uit de rapportendatabank

Al abonnee? Log dan in

Rapport informatie

Rapport naam:
Cliëntparticipatie bij innovatie in de GGZ
Sector:
GGZ
Soort:
Zorginhoudelijk
Afkomst:
Nictiz
Auteur:
Britt van Lettow, Michiel Faber
Aantal pagina’s :
29
Verschijningsdatum:
15 augustus 2019
Samenvatting:

Cliëntparticipatie draagt bij aan de ontwikkeling en toepassing van digitale zorg en innovatie. In dit rapport wordt uiteengezet hoe dit in de praktijk in zijn werk gaat, welke rollen cliënten kunnen vervullen, welke werkvormen er zijn en hoe we kunnen leren van anderen in de ggz. Het is bedoeld voor iedereen die betrokken is bij de ontwikkeling en toepassing van innovatie en digitale zorg, zoals cliënten (vertegenwoordigers), zorgprofessionals, zorginstellingen, projectleiders, leveranciers en zorginkopers.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.