Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

René van Dijk treedt toe tot raad van bestuur Meander

Eindredacteur
De huidige directeur financiën en vastgoed bij Meander Medisch Centrum treedt per 1 april toe tot de raad van bestuur. Hij volgt vertrekkend bestuurder Cees Meijer op.
nieuwe bestuurder Meander Medisch Centrum René van Dijk

Van Dijk is sinds 2007 verbonden aan Meander Medisch Centrum en laat weten dat zijn ‘aanschuiven aan de bestuurlijke tafel op natuurlijke wijze tot stand is voortgevloeid uit zijn huidige functie als directeur financiën en vastgoed. ‘De complexiteit van de veranderende regelgeving en het toenemend risicoprofiel van de ziekenhuissector vragen om steeds meer bestuurlijke aandacht voor financiën en vastgoed. Daarbij komt dat de bouw en ingebruikname van het nieuwe Meander Medisch Centrum hebben geresulteerd in een verbreding van de inhoud en reikwijdte van mijn huidige functie.’

Financieel gezond

Van Dijk ziet het als een uitdaging om samen met de twee andere leden van het bestuur, stafbestuur, medewerkers en medisch specialisten de toenemende zorgvraag goed te bedienen, de cliënttevredenheid nog verder te vergroten en het ziekenhuis financieel gezond te houden. ‘Dit alles met respect voor al het goede uit het verleden.’

Met de komst van René van Dijk als derde bestuurder naast voorzitter Frank de Reij en Anita Wydoodt is de raad van bestuur van Meander Medisch Centrum compleet.

Personalia

Hier vindt u de laatste wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht in zorginstellingen.
Bekijk het dossier

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.