Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Rijnland Zorggroep biedt gratis WIFI

In Rijnland Ziekenhuis, Verpleeghuis Leythenrode, Verpleeghuis Oudshoorn en Zorgcentrum Noorderbrink heeft iedereen via de telefoon, tablet of tablet pc gratis toegang tot draadloos internet.
Rijnland Zorggroep biedt gratis WIFI

Patiënten, cliënten en bezoekers kunnen na het accepteren van de gedragscode overal verbinding maken met het netwerk RzG-Gast. Alleen op afdelingen waar mobiel telefoongebruik de medische apparatuur kan verstoren, mag een telefoon of tablet niet worden gebruikt.

Planetree

‘Steeds meer mensen willen continu online zijn. Door het aanbieden van gratis WIFI kan dat nu ook in onze ziekenhuizen en verpleeg-en verzorgingshuizen’, vertelt Arnoud Weermeijer, lid raad van bestuur a.i. bij Rijnland Zorggroep. ‘Patiënten en cliënten de zorg en middelen bieden waar zij behoefte aan hebben, sluit naadloos aan op het Planetree gedachtegoed dat wij nastreven’. Planetree is een totaalconcept gericht op het voortdurend verhogen van de kwaliteit van de zorgverlening die wij bieden. Dit doen wij op basis van respectvolle bejegening en persoonlijke aandacht in een prettige, rustgevende omgeving.

1 REACTIE

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.