Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Rijnland Zorggroep kiest voor HP

Rijnland Zorggroep heeft HP geselecteerd voor het vernieuwen en uitbreiden van haar gehele IT infrastructuur. De scope van de 5-jarige overeenkomst met HP bevat ondermeer IT medische infrastructuur, management software en services, werkplekken en managed print services.
Rijnland Zorggroep kiest voor HP

De overeenkomst past in een strategische samenwerking waarbij HP de Rijnland Zorggroep ondersteunt bij haar ambities om ontwikkelingen zoals het Elektronisch Patiënten Dossier, een betere zorg aan het bed door betere beschikbaarheid van patiënteninformatie en optimale (regionale) samenwerking in de zorgketen, te optimaliseren.

Toekomst

‘De explosieve groei van data en voortdurend veranderende regelgeving hebben een grote impact op onze technologie en de mate van flexibiliteit’, zegt Marcel Kuin, lid van de raad van bestuur van Rijnland Zorggroep. ‘HP is bij uitstek de leverancier die ons kan helpen met het leveren van zowel datacenter infrastructuur maar ook tegelijkertijd aan de benodigde software en support services.’ (Zorgvisie – Wouter van den Elsen / Twitter)

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.