Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Rob Dillmann treedt toe tot NVZ-bestuur

Bart Kiers schrijft zowel over cure als care. Zijn aandachtsvelden zijn de ziekenhuizen, medisch specialisten, wijkverpleging en ouderenzorg.
Rob Dillmann, voorzitter raad van bestuur van Isala, is op 8 februari benoemd tot bestuurslid van de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen (NVZ). Hij krijgt de portefeuille 'kwaliteit & organisatie'.
Rob_Dillmann450.jpg

Rob Dillmann is benoemd tijdens de algemene ledenvergadering van de NVZ op 8 februari. Dillmann, voorzitter van de raad van bestuur van Isala met locaties in Zwolle, Meppel, Steenwijk, Kampen en Heerde is al lid van diverse landelijke commissies op het gebied van patiëntveiligheid en doelmatigheid in de zorg. Ook is hij voorzitter van de raad van toezicht van het netwerk Lean in de Zorg (LIDZ). 

Dillmann was Zorgmanager van het jaar
Dillmann was in 2012 Zorgmanager van het jaar. Dillmann, destijds nog voorzitter raad van bestuur van het Zaans medisch centrum, ontving die prijs omdat hij volgens de jury vanuit een meerjarenvisie een groot aantal projecten in gang had gezet om de kwaliteit en de veiligheid binnen het ziekenhuis op een hoger niveau te krijgen. ´Hij heeft vanuit een meerjarenvisie gestaag gebouwd aan sterke relaties met de belangrijkste stakeholders van de organisatie. Tevens heeft hij zich op een bijzondere manier verbonden aan het realiseren van meetbare zorgprestaties’, aldus Martin van Rijn, destijds bestuursvoorzitter van PGGM en voorzitter van de jury.

Personalia
Hier vindt u de laatste wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht in zorginstellingen. >> Bekijk het dossier

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.