Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Rob Schipper wordt bestuurslid Laurentius Ziekenhuis

Mark van Dorresteijn
Rob Schipper is per 1 januari 2013 benoemd tot lid van de raad van bestuur van het Laurentius Ziekenhuis. Hij is aangesteld voor bepaalde tijd en zal parttime verbonden zijn aan het ziekenhuis.
Rob Schipper wordt bestuurslid Laurentius Ziekenhuis

Schipper zal zich binnen het Laurentius Ziekenhuis de komende 2 jaar voornamelijk gaan bezig houden met het kwaliteit- en veiligheidsbeleid, het verder uitlijnen van het medisch profiel, de ontwikkeling van de zorgpaden en het daarbij behorend capaciteitsmanagement, alsmede de ICT.

Ervaring

Het nieuwe bestuurslid was 23 jaar longarts in het Catharina-ziekenhuis te Eindhoven en maakte vervolgens 6 jaar deel uit van de raad van bestuur van hetzelfde ziekenhuis. Hij werkt de laatste twee jaar als associate consultant van InterBoard. Bij InterBoard richt hij zijn activiteiten op het plaatsen van gekwalificeerde interimfunctionarissen op bestuurlijk en managementniveau in de zorgsector.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.