Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties2

Rob Schipper wordt consultant bij InterBoard

Mark van Dorresteijn
Rob Schipper is per 1 januari 2011 toegetreden als consultant tot InterBoard. Daarnaast is hij werkzaam als consultant bij In-Hospital Consult.
Rob Schipper wordt consultant bij InterBoard

Rob Schipper was 23 jaar longarts in en vervolgens zes jaar lid van de raad van bestuur van

het Catharina-Ziekenhuis te Eindhoven. Een jaar geleden stopte hij als ziekenhuisbestuurder om zich bezig te houden met consultancy.

InterBoard

Bij InterBoard zal Schipper zich, samen met Jan Willem Brinkman, bezighouden met het zoeken van interim-functionarissen. (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn | Twitter)

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

2 REACTIES

  1. Lees alle reacties
  2. Ik heb Rob in 1996 tijdens de ziekte en het overlijden van mijn echtgenote ( toen net 46 jr en moeder van 3 kids ) vooral leren kennen als een heel bijzonder mens en arts.
    Zijn benadering onder zeer zware omstandigheden heeft destijds veel indruk op mij gemaakt en hij was ons gezin bijzonder tot steun in de moeilijkste periode van ons leven. Inmiddels ben ik zelf 61 jr en sinds 5 jr gestopt met mijn eigen accountantspraktijk.
    Ik wens Rob heel veel succes in deze nieuwe uitdaging !

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.