Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Robert van der Krogt nieuwe bestuursvoorzitter Stoed

Mark van Dorresteijn
Robert van der Krogt is per 1 oktober benoemd tot voorzitter van de raad van bestuur van Stichting Onder Een Dak (Stoed). Hij volgt daarmee Mike Feuerberg op, die als bestuursvoorzitter eind september met pensioen is gegaan.
Robert van der Krogt nieuwe bestuursvoorzitter Stoed

Met Van der Krogt breekt een nieuwe fase aan voor de ggz-organisatie. Van der Krogt: ‘De veranderingen in de zorg vragen onder meer om verdere professionalisering van het primair proces en bedrijfsvoering. Ik ben ervan overtuigd dat we dat kunnen verwezenlijken, voortbouwend op het stevige fundament dat is gelegd en de reputatie die Stoed in de 30 jaar van haar bestaan heeft opgebouwd.’

Ervaring

Van der Krogt is bestuurs- en bedrijfskundige en heeft ruim 30 jaar ervaring in de ggz. De van oorsprong sociaal psychiatrisch verpleegkundige heeft zich in de laatste jaren gespecialiseerd in meer bedrijfskundige en bestuurskundige vraagstukken. Hij is sinds 2012 in dienst bij Stoed. Eerder bekleedde hij functies bij de GGZ Groep Europoort als bestuurssecretaris en bij Mentaal Beter als directeur strategie & beleid en als bestuurder. Van der Krogt was in de aanloop naar Feuerbergs pensionering sinds 1 januari 2014 vicevoorzitter van de Raad van Bestuur van Stoed.

Personalia

Hier vindt u de laatste wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht in zorginstellingen.
Bekijk het dossier

 

 

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.